Behandelingen

Voornamelijk stalen constructies worden gestraald. Dit gebeurt door middel van het projecteren van scherpe staalkorrels op het staaloppervlak waardoor onzuiverheden zoals walshuid, oude verfresten en roest verwijderd worden. Hierdoor ontstaat een gereinigd oppervlak met een ruwwaarde, die de hechting van een vervolgbehandeling verzekert. Het atelier is zodanig ingericht dat de vervolgbehandeling aansluitend kan plaatsvinden.

STRALEN

In onze cabine kunnen werkstukken met verschillende hoogtes, breedtes en lengtes sestraald worden. Door de ins las van staalkorrels wordt het staaloppervlak zuiver gemaakt (Sa-sraad volgens wens van de klant) en wordt een ruwheid verkregen die een betere hechting garandeert van de latere afwerking. Gecorrodeerde stalen stukken beginnen hier aan een tweede loopbaan.

FOSFATEREN

Tijdens het fosfateerproces wordt het stalen opperviak door middel van een stoomreiniging op 90°, gecombineerd met een fosfateerprodukt, ontdaan van vetten en andere verontreinigingen. Het resultaat is een perfekte ontvetting, een eerste corrosiewerende laag en een betere hechting van de latere laklaag.

Oppervlaktebehandeling van metaal - afwerking van metaal - corrosiewerende oppervlaktebehandeling - esthetische oppervlaktebehandeling - van staal - van inox - van aluminium

Regio : West-Vlaanderen - Kortrijk - Ieper - Menen - Waregem - Roeselare - Tielt - Mouscron - Moeskroen - Oudenaarde - Ronse

Noord-Frankrijk : Lille - Roubaix - Tourcoing - Ham - Armentières