In 2005 werd Hebocoat BVBA opgericht. Hebocoat legt zich toe op de oppervlakte-afwerking van staal, inox en aluminium, zoals het stralen, metalliseren, lakken en beitsen. Hebocoat werkt voor verschillende metaalconstructiebedrijven en bij industriële onderhoudswerken (ook op verplaatsing).

Transportsysteem Staalstraalcabine Lakcabine Fosfateercabine Beitscabine
 

Professionele oppervlaktebehandeling

Hebocoat is een nieuw bedrijf, gespecialiseerd in de corrosiewerende en esthetische oppervlaktebehandeling van staal en inox + aluminium.

 

Hebocoat is een toeleveringsbedrijf dat zich richt tot de metaalvelWerkende industrie en tot de onderhoudsaktiviteiten van de Industrie in het algemeen. Voor elke bewerking is een aparte ruimte voorzien zodat flexlbel kan ingespeeld worden op elk formaat van werkstuk en het aantal oppervlaktebehandelinsen dat U wenst. Een railsysteem verkort eveneens de leveringstijden en vermijdt manipulatieschade.


Hebocoat biedt een professionele aanpak van oppervlakte behandelinsen. Dlt houdt In dat de te behandelen stukken door ons bij de klant kunnen opgehaald worden en na de behandeirns naar de klant of eindsebruiker kunnen teruggebracht worden. Wij kunnen ook desgewenst vooraf de stukken komen bekijken om samen met U te zoeken naar de meest seschlkte en rendabele oppervlaktebehandeling

Onze Folder

FOLDER HEBOCOAT.pdf

FOLDER HEBOCOAT.pdf

Downloaden

Hebocoat - Oude Kassei 26 - 8791 BEVEREN-LEIE

Regio: West-Vlaanderen - Kortrijk - Ieper - Menen - Waregem - Roeselare - Tielt - Mouscron - Moeskroen - Oudenaarde - Ronse

Noord-Frankrijk: Lille - Roubaix - Tourcoing - Ham - Armentières